Douchebak rond

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 92

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 92

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Douchebak (kwart)rond

 

 

De opkikker van de dag, een heerlijke douche! Heeft men eenmaal besloten om een nieuwe douchebak te kopen, dan volgt de zoektocht naar de perfekte douchebak. Om vervolgens te ontdekken dat er zo enorm veel keus is. Wij hebben in ons assortiment ook de (kwart) rond douchebak. Hij ziet er echt mooi uit, en afgewerkt met mooie deuren en sanitair is het een lust voor het oog.

Er is keuze uit de vlakke douchebak of één met instap, sommige  zijn ook nog in meer kleuren te verkrijgen. 


Na het uitzoeken van de douchebak die het beste past in Uw badkamer en die geheel Uw eigen smaak is, zou U verder kunnen kijken op onze site naar de kranen en de douchewanden. Ook hierin is ons assortiment enorm groot. 

Wij zoeken ook steeds produkten die passen in onze eigen Sanitair design budgetline. Wij zoeken dus produkten die een zeer goede kwaliteit bezitten en daarbij ook nog eens zeer vriendelijk van prijs. Wij vinden het fijn wanneer zulke design produkten voor een ieder te verkrijgen is. Ook hebben wij dus douchebakken in het SOL assortiment.
Natuurlijk voeren wij ook alle bekende A-merken zoals: Riho, Bette, Bruynzeel, Duravit, Duscholux, Huppe, Ideal Standard, Intertop, Kaldewei, Laufen, Novellini, Plieger, Sphinx, Villeroy&Boch (V&B) en Wisa. Onze belangrijkste serie`s zijn: Denia, Futurion, Geos, Squaro, Subway, D-code, Starck, Kwadrant, Luxury, Victory, serie 420.

Mocht U vragen hebben over onze artikelen of advies willen hebben over plaatsing, schroomt U dan niet en neem contact met ons op. Geef ons een belletje of stuur even een e-mail met Uw vraag. Wij helpen U graag!
Wij wensen U veel plezier met het uitzoeken van de voor U perfekte douchebak. 
Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.