Fonteinkraan

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Het fonteinkraantje

 

De fonteinkraan, het kleintje onder de kranen. Maar we kunnen niet zeggen dat hij niet belangrijk is, immers in ieder huis vind je minstens 1 fonteinkraan en soms nog wel meer. 

Er zijn ontzettend veel soorten fonteinkranen: eenvoudige, luxe, moderne met vlinderknop, nostalgische met vlinderknop, dus te veel om op te noemen. En dan worden ze ook nog in allerlei materialen gemaakt b.v. chroom, geborsteld, platina, platina wit, zwart, wit.....dus er is erg veel keus.

Bij Sanitair-online voeren wij vele merken zoals Hansgrohe, Grohe, Dornbracht, Hansa en nog vele andere.

Bij een mooie fonteinkraan hoort natuurlijk ook een mooi fonteinbakje. Deze kunt U eenvoudig vinden onder de categorie wastafel en dan doorgaan naar fontein. 

In veel landen zijn de toiletruimtes vele malen groter dan hier bij ons in Nederland. Vooral in de oudere huizen zijn ze nogal krap bemeten. Maar hiervoor heeft Sanitair-online.nl een oplossing genaamd 'Il Bambino'. Wij hebben dit fonteintje speciaal ontworpen voor die toiletruimtes waar zo ongeveer elk ander fonteintje nog te groot is.

 

Mocht U er niet uitkomen, of de geschikte fonteinkraan staat er niet bij, neem dan gerust even contact met ons op. U kunt een mail sturen of ons een belletje geven. Wij hebben jarenlange ervaring met sanitair dus schroom niet om Uw vraag te stellen. Wij helpen U graag!

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.