Sanitair-Online.nl

ENORM ASSORTIMENT (RUIM 133.000 ARTIKELEN)

Sanitair-Online.nl is al jarenlang toonaangevend in sanitair. Het is een van de eerste online sanitair webshops, het werd opgericht in 2004. Niet voor niets staan we in de top 4 van online sanitair aanbieders. Per 15 juli 2014 zijn wij Peter en Marjo van de Kimmenade de trotse eigenaren van Sanitair-online.nl. Wij hebben tevens sinds 1999 in Helmond een verwarmings- en sanitairwinkel. En vanuit dit pand regelen wij nu dus ook Sanitair-online.nl. Deskundigheid en ervaring zijn in ruime mate aanwezig. Mochten wij onverhoopt het antwoord op uw vraag niet meteen kunnen beantwoorden dan zoeken wij het voor u uit. In onze winkel streven wij er naar om een persoonlijke service te verlenen en mee te denken met de klant. Al is het meeste contact bij een webshop natuurlijk telefonisch of per e-mail, ook voor onze online-klanten staan wij voor 100% klaar.

Er is zo ontzettend veel keuze op sanitair gebied dat we ons goed kunnen voorstellen dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Dus wanneer u er niet uit komt en vragen heeft over welk artikel op onze site dan ook (of artikelen die u niet kunt vinden) schroom niet om contact op te nemen. Wij helpen u heel graag verder en wij vinden het zelf ook fijn om een passende oplossing voor een klant te vinden. 

 

Of het nu gaat over badendoucheskranenradiatoren of whirlpools.  Het is mogelijk om direct een offerte aan te vragen, maar U kunt natuurlijk ook eerst om een gedegen advies vragen. Wanneer U besluit een bestelling bij ons te plaatsen zullen wij deze met zorg begeleiden.

Onze adresgegevens:

Sanitair-Online / Beter-Sanitair / 3x56
Mierloseweg 86 i
5707 AP HELMOND

Telefoon (bestellingen): 0492 - 565656
E-mailadres: info@sanitair-online.nl
KvK nr. 17094221
BTW nr. NL.805299439.B01