Cabine met kranen

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Complete Douchecabine

 


 

 

Het uitzoeken van douchecabines is nogal een klus. Voor welke douchebak, kraan, douchewand ga ik kiezen. In al deze categoriën is zo enorm veel te kiezen dat wij ons kunnen voorstellen dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken.


Om het voor U echt heel gemakkelijk te maken hebben wij al een complete douchecabine in ons assortiment.  Deze cabine is van het topmerk Novellini, en van de serie Verdi. Deze douchecabine is dus helemaal compleet, men behoeft zelf niets meer toe te voegen. Met compleet bedoelen wij: de douchecabine, de douchebak, een thermostatische kraan, een heerlijke regendouche, een handdouche en zelfs het zeepbakje is niet vergeten.
De produkten van Novellini zijn van een zeer goede kwaliteit. Het glas van de wanden van de douchecabine heeft de zogenaamde Crystal Clear Treatment ondergaan. Wat wil zeggen dat het heldere glas een behandeling heeft ondergaan waardoor het gemakkelijk te reinigen is en kalk en bacteriën weinig grip hebben. Natuurlijk heeft de douchecabine ook veiligheidsglas. 

Deze douchecabine Verdi is natuurlijk te verkrijgen in allerlei modellen zoals kwartrond, rechthoekig of vierkant. Hij kan uitgerust worden met een draaideur of een schuifdeur.
Sanitair-Online.nl biedt haar klanten in deze categorie dus een all-in-one systeem. En dat is wel zo gemakkelijk. De complete cabine wordt kant-en-klaar bij U thuis afgeleverd.

Mocht U vagen hebben over deze wel zeer complete cabine (en natuurlijk over ieder ander produkt ook) dan zitten wij er klaar voor om Uw vragen te beantwoorden. Stuur ons even een e-mail of geef een belletje, dan helpen wij U graag verder. 


Sanitair-online.nl levert in Nederland en België