Bad met douchezone

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Bad met douchezone

Vaak wanneer de badkamer niet al te ruim is moeten mensen gaan kiezen, wil men een douche of toch liever een bad. Maar er bestaat een oplossing wanneer beide niet in de ruimte passen. Het bad met douchezone is dan de perfecte oplossing voor deze ruimte. Een soort van 2 in 1 oplossing, men kan heerlijk in bad liggen of een snelle douche nemen. 

Deze baden zijn er speciaal voor gemaakt. In de meeste gevallen ligt het douchegedeelte iets lager dan het bad gedeelte, het douchegedeelte is ook nog eens groter. Deze baden worden voornamelijk geproduceerd van acryl. Acryl is een prachtig materiaal waarmee men de mooiste vormen kan maken. En dat is het geval bij een bad met douchezone.

Bij de baden van Riho kan men als extra optie het bad met douchezone uitbreiden met een whirlpoolsysteem. Indien u voor een Whirlpoolsysteem kiest, zal deze kant en klaar bij u thuis worden afgeleverd. Het bad wordt dan automatisch voorzien van een frame, waardoor badpoten niet meer nodig zijn. Let op: u dient nog wel een badafvoer-overloopsysteem erbij te nemen om uw bad-opstelling compleet te maken.

Sanitair-online.nl voert de gerenommeerde merken zoals Bette, Plieger, Riho en Villeroy&Boch (V&B). De belangrijkste serie`s zijn: Queen, Subway, Cora, Dorado, Geta, Lusso, Nora en Yukon.

Eventueel kunt U ook kijken bij de categorie badwanden, hierin is de keuze ook enorm.

Aangezien er dus nogal wat baden met douchezone worden aangeboden, zou het goed mogelijk kunnen zijn dat U met vragen zit hierover. Wanneer dit het geval is kunt U gerust contact met ons opnemen. Bij het maken van een offerte zullen wij deze altijd aanvullen met de benodigde produkten (b.v. poten of aan-afvoer).

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België