Hoekbad

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 111

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 111

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoekbaden

 

 


 

Het inrichten van een badkamer is een leuk werkje, hoe groot is de ruimte, waar kan ik alles plaatsen? Het spelen met ruimte: waar komt het toilet, de wastafel(meubel) het bad of douche of beide? Het zoeken naar de juiste artikelen, noem maar op.

En wanneer men dan besluit dat de beste keuze voor de betreffende badkamer een hoekbad zal zijn , dan komt men tot de ontdekking dat er ook in de categorie hoekbaden een hele grote keuze is. Er zijn hoekbaden van plaatstaal of van kunststof (acryl), in allerlei prijsklassen en modellen en afmetingen. 

Hier vindt u moderne hoekbaden voor uw badkamer. Een hoekbad heeft in heel veel gevallen een  zeer groot volume. Een zeer aantrekkelijke hoekbad is bijvoorbeeld de Riho Delta. Ook bij hoekbaden heeft u badpoten en een badafvoer nodig.

Onze belangrijkste merken zijn: Riho, Bruynzeel, Cleopatra, Duscholux, Bette, Duravit, Intertop (Wavedesign), Kaldewei, Keramag, Laufen, Plieger, Villeroy&Boch (V&B) en Wisa. Onze belangrijkste serie`s zijn: Almonte, Monola, Almeda, Magadi, Rimo, Atlanta, Austin, Delta, Doppio, Dorado, Geta, Lyra, Neo, Nora, Yukon, Borneo, Cyprus, Fiji, Menorca, New Genuinea, Palau en Society. Zoals U ziet is er voor ieder wel een passend hoekbad te vinden.

Neem de tijd en kijk eens rustig rond door de collectie hoekbaden die Sanitair-online.nl te bieden heeft.

Heeft u vragen over hoekbaden of bent u niet zeker van u keuze? Neemt U gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen maar ook even bellen is geen probleem. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste producten.