Ovaal bad

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 110

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 110

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ovale Baden

  

Het is een echte luxe om heerlijk in een bad te relaxen.

Baden zijn er tegenwoordig in allerlei vormen, constant komen er nieuwe baden uit. Er is voor iedereen en vrijwel elke badkamer wel een bad te vinden, wat de smaak ook is. 

Nu zijn we op deze bladzijde aanbeland bij het ovaal bad.Het ovaal bad is een tijdloos model. Een elegant ovaal bad is vaak een specifiek model voor de liefhebber. Voor mensen die kiezen voor een aparte stijl, mensen die gaan voor anders dan de rest. 

Ook deze ovale baden zijn de afgelopen jaren verkrijgbaar in diverse varianten, maten en kleuren. Kiest men voor plaatstaal of kunststof, het bestaat allemaal. Ovale baden zijn bij uitstek het bad voor luxe comfort gezien hun elegante model.

Sanitair-online.nl biedt U een groot assortiment aan in ovale baden. Wij bieden de bekende merken aan, zoals Villeroy & Boch, Riho en Bette. U zult gegarandeerd kunnen slagen bij Sanitair-online.nl.

Het is een leuke klus om een bad uit te zoeken, maar misschien niet altijd eenvoudig. Misschien zit U nog met vragen. Maar waar het ook over gaat, b.v. over de toebehoren zoals badpoten, badafvoer- en of overloopcombinatie. Het maakt niet uit. Onze medewerkers zitten voor U klaar om U te helpen. Neemt U dus gerust contact op met ons, dat kan telefonisch of via een e-mail. Wanneer U een offerte aanvraag indiend, zullen zij sowieso deze offerte ten alle tijde aanvullen met de juiste benodigde produkten. 

 

Sanitair-online levert in Nederland alswel in België