Rechthoek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 265

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 265

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rechthoekige Baden

 

 

Zoveel mensen, zoveel smaken. Waar de ene zweert bij de douche, wil de ander in een fijn bad liggen om te ontspannen. Hoewel er ligbaden bestaan in allerlei vormen is het rechthoekig bad nog altijd het meest verkochte.

Rechthoekige baden zijn er tegenwoordig in allerlei maten, dus op veel plaatsen kan zo'n bad wel geplaatst worden. 
En omdat het ligbad zo enorm populair is bieden wij van Sanitair-online.nl een groot assortiment rechthoekige ligbaden aan.

Bij Sanitair-online.nl vindt men o.a.  Riho (onze bestseller), Duravit, Bruynzeel, Villeroy & Boch, Wavedesign by Wisa en nog velen andere. Er is voor iedere smaak en elk budget wel een rechthoekig bad te vinden. Nieuw zijn de SOL (Sanitair-online.nl) design budgetline baden.

Er zijn baden van plaatstaal, acryl en solid-surface.

Wanneer U een offerte aanvraagt zullen wij Uw offerte altijd aanvullen met de juiste produkten die hiervoor nodig zijn. Bijvoorbeeld een badafvoer-overloopcombinatie en badpoten, of misschien een badpaneel om alles netjes af te werken .Mocht u verder nog vragen hebben over baden (en natuurlijk ook over andere artikelen) dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag!

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.