Rond bad

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Ronde Baden

 



 

Een rond bad, dat is nog eens een echte eye-catcher in een badkamer.  

Doordat de meeste ronde baden groot van formaat zijn, zijn deze  ronde baden alleen toepasbaar in de grotere badkamers. De ronde baden die wij in ons assortiment hebben zijn geproduceerd in acryl. Het materiaal acryl is op dit moment één van de meest gebruikte materiaalsoorten voor baden en douchebakken.  Men kan met acryl gemakkelijk vele vormen produceren, en hierdoor is het aanbod enorm gestegen. Omdat een rond bad een groot zit-oppervlakte heeft, is het zeer goed mogelijk om met meerdere personen tegelijk te genieten in het bad. De doorsnee van het gemiddelde ronde bad is toch snel zo'n 1.75/1.80m.

Sanitair-Online.nl biedt u een klein maar schérp assortiment aan in ronde baden. Wij bieden de gerenommeerde merken aan zoals: Riho, Hoesch en Villeroy&Boch. U zult bij Sanitair-Online.nl gegarandeerd slagen om een mooi rond bad te vinden. Wat b.v. een prachtig rond bad is is de Hoesch Aviva compleet met 4 hoofdsteunen.

U behoeft zich geen zorgen te maken over de poten of welke afvoer- en overloopcombinatie nodig is voor een rond bad. De zogenaamde toebehoren voor een rond bad hoeft U niet zelf uit te zoeken. Onze medewekers zullen uw offerte aanvraag ten alle tijden aanvullen met de bijhorende onderdelen. Dit doen wij zodat U of Uw installateur niet voor verassingen zal komen te staan tijdens de verbouwing. Mocht u verder nog vragen hebben over het aanschaffen van een rond bad neemt U dan even contact met ons op. Wij staan U graag te woord.


Sanitair-online levert in Nederland en België