Thermae baden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Thermae Baden

 
Op vele plaatsen in ons land kan men een uitstapje maken naar een Thermae bad. Binnen en buiten lekker ronddobberen, genieten van waterstralen en hydrojets. Men vertrekt relaxed weer richting huis.

Maar thuis kunnen we de sfeer toch wel een beetje nabootsen met een eigen Thermae bad. Alhoewel zo een bad niet goedkoop is, en men moet beschikken over een grote badkamer moeten we toch concluderen dat dit de topper onder de baden is.

Een whirlpool is een fantastisch bad maar leg Uw hoofd te rusten op het in het bad geïntegreerde kussen van een Thermae bad en U voelt zich echt in de wolken. 
De Thermae baden zijn speciaal gemaakt voor uw lichaam. U kunt zich volledig onderdompelen daar een Thermae bad veel dieper is als een gewoon standaard bad. Ze kenmerken zich door hun vloeiend lijnenspel en ergonomische vorm. Er zijn ook meerpersoons Thermae baden te koop. 
Een Thermae bad onderscheid zich door een perfect individueel af te stemmen massagesysteem. 

Alhoewel het per bad natuurlijk verschillend kan zijn zitten er standaard in de meeste baden hydrojets, mini jets, aerojets, wit licht, hoofdkussen(s), automatische cleaning van de leidingen in het bad, een badafvoer....enz. Als extra optie kan er in plaats van wit licht ook kleurentherapie ingebouwd worden. De mogelijkheden zijn enorm.
Sanitair-online.nl verkoopt de Thermae baden van het topmerk Riho. Riho staat garant voor een buitengewoon goed kwaliteitsprodukt.

Wij begrijpen dat het allemaal erg veel is. En behoorlijk ingewikkeld om te kiezen welk bad nu het beste bij Uw eigen persoonlijke wensen past. 
Mocht u verder nog vragen hebben over deze baden? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.