Vrijstaand bad

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vrijstaande Baden

 

 

Waarschijnlijk zouden de meeste mensen het allerliefst een mooi vrijstaand bad hebben. Maar ja, dat is natuurlijk niet overal te realiseren. In het gros van de huizen hebben de badkamers niet zo'n enorme afmeting dat een vrijstaand bad geplaatst kan worden. Maar eerlijk is eerlijk een vrijstaand bad is zo ongeveer wel het meest luxueuze bad.  En daarom worden vaak slaapkamers omgetoverd tot de nieuwe badkamer om een vrijstaand bad te kunnen hebben. Ook zie je de vrijstaande baden wel eens op slaapkamers die daar ruimte voor hebben. 

En eerlijk is eerlijk , zo'n vrijstaand bad met een -in de stijl van het bad passende- hoge staande kraan er achter is toch wel het ultieme mooie plaatje. Daar wil toch iedereen wel in liggen. Dat is toch pure verwennerij!

De ontwerpers komen continue met nieuwe modellen op de markt. Van strak modern tot klasieke vormen, alles is mogelijk. En de kwaliteit is van zeer hoge waarde. De baden worden gemaakt van plaatstaal of acryl. Wavedesign by Wisa maakt haar baden b.v. van acryl vermengd met glasvezel waardoor een product ontstaat wat zeer lang mooi blijft en ook nog lekker warm aanvoelt. En zo hebben alle fabrikanten hun eigen methodes. Maar 1 ding is zeker, het zijn allemaal A-merken die kwalitatief zeer goede producten afleveren. 

En er zijn ook nog baden waar men kan kiezen uit mat wit, glans wit of zwart.

Bij ons vindt u vele merken die vrijstaande baden in het programma hebben o.a. Riho, Wavedesign by Wisa, Bette, Hoesch en de vrijstaande baden uit onze eigen Sanitair-online designline (SOL)

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.