Whirlpools (TIP!!)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Whirlpool baden

 


 




Zoals bijna iedereen wel weet is lekker in bad liggen niet verkeerd. Lekker badschuim of olie erbij, muziekje aan en dat is pas relaxen. Maar dan is er ook nog het in de volksmond genoemde bubbelbad, officieel de whirlpool genaamd. Maar de naam is onbelangrijk of je nu bubbelbad zegt of whirlpool, iedereen weet waar het over gaat. En dat is pas echte verwennerij!

En wanneer U er over denkt zo'n geweldige whirpool / bubbelbad aan te schaffen dan bent U op de juiste site terecht gekomen. Hierboven vindt u een overzicht van alle complete whirlpoolbaden/bubbelbaden die op zéér korte termijn worden afgeleverd. ze zijn er in de vorm rechthoek en als hoekbad. 

En wanneer U nog luxer wil kunt U bij de categorie baden even doorklikken naar Thermae baden.

Tip: voor zowel het bubbelbad als het Thermae bad liever geen badschuim gebruiken maar badolie. Zo gauw de knop aangezet wordt van de whirlpool, en het bad begint te bubbelen...zal bij het gebruik van badschuim het schuim in no-time tot grote hoogte rijzen!

U heeft voor deze baden geen toebehoren nodig (behalve de kranen). Na bestelling zal één van onze medewerkers contact met u opnemen om samen een datum af te spreken voor levering van Uw bad. U bent natuurlijk vrij om zelf een datum te kiezen die U het beste schikt.

Heeft U nog vragen over deze baden, neemt U dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen met Uw vraag, maar natuurlijk kunt U ook even bellen. Wij helpen U graag.

Sanitair-Online.nl maakt een whirlpoolbad online kopen erg simpel! 

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.