Zeshoek bad

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zeshoekig Bad

 

 


 

De weldaad van een bad is bij zo ongeveer de meeste mensen wel bekend. De reiniging van het lichaam staat voorop, het voorkomt verkoudheid en zeker ook een belangrijk voordeel is dat je zo heerlijk kunt ontspannen in een fijn bad.

Bij Sanitair-online.nl zijn dan ook baden in allerlei vormen en stijlen te vinden, zo bieden we voor elk type persoon of badkamer een passend model.Het zeshoekig bad heeft wel een heel speciale visuele aantrekkingskracht, het is een bad met een eigen karakter.

Niet alleen de vorm en design van het zeshoekig bad trekt de aandacht, maar het ligcomfort mag ook niet vergeten worden. Dit is in een zeshoekig bad dan ook enorm confortabel. Net als andere baden is het zeshoekig bad te koop in kunststof of plaatstaal en in verschillende afmetingen. Er zijn zelfs baden waarbij men als extra luxe een sound wave audio-systeem kan aanschaffen (uiteraard tegen meerprijs). Dus de keuze is enorm!

Onze belangrijkste merken zijn: Bette, Duravit, Intertop (Wavedesign), Kaldewei Riho, Villeroy&Boch (V&B) en Wisa. Onze belangrijkste serie`s zijn: Victoria, Iseda, 2x3, D-code, Laberta, Kasas, Santiago, Sydney, Winnipeg, Cetus, Rebana, Squaro en Subway.

Mocht het U niet helemaal duidelijk zijn en U komt er niet uit om een passend bad te kunnen kiezen uit het enorme aanbod of heeft U vragen over b.v. badpoten, badafvoer-en overloopcombinatie schroomt U niet om dan even contact met ons op te nemen. Dat kan door middel van een e-mail of een telefoontje. Wij zitten ervoor, en helpen U graag verder. 
Sanitair-online.nl levert in Nederland en België