Douchebak 5hoek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Douchebak vijfhoek

Een verfrissende douche, wie vindt dat niet fijn? 

Maar belangrijk is natuurlijk dat je een goede douchebak hebt. Of het nu een vlakke of een met instap is, of het een een douchebak is van acryl of plaatstaal, in het assortiment van Sanitair-online.nl zijn ze allemaal te vinden. De ronde- de rechthoek- en de 5 hoek-douchebak. Vaak zijn ze ook nog in meerdere kleuren te verkrijgen. Een mooie 5 hoek-douchebak is een sieraad voor in iedere badkamer. Om een mooie wand op het bad te plaatsen kunt U zoeken onder de categorie 'wanden'. Vanzelfsprekend zijn er ook genoeg mooie douchekranen te vinden. Of Uw smaak nou modern is of nostalgisch, er is voor ieder wat wils.

Onze belangrijkste merken voor een 5 hoek-douchebak zijn: Riho, Bette, Duravit, Huppe, Intertop, Kaldewei, Novellini, Plieger, Sphinx, Villeroy&Boch (V&B) en Wisa. Onze belangrijkste serie`s zijn: Purano, Serie 420, Marschall, Denia, Futurion, Geos en Starck.

Kijkt U rustig rond op onze site, en komt U ergens niet uit neem dan gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen of ons even bellen. Wij helpen U graag!

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.