Douchebak recht

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 466

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 466

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchebak rechthoek

Hoe fijn is het om 's morgens een verfrissende douche te nemen. Een goed begin van de dag. Maar ook na een dag vol bezigheden is het erg prettig om voor het slapen gaan nog een lekkere douche te nemen. In welke douchebak je staat is dan van ondergeschikt belang, het belangrijkste is dat je er van opknapt en je weer fris voelt. 

Het type douchebak dat gekozen wordt hangt meestal meer af van de beschikbare ruimte in de badkamer. De meeste mensen echter kiezen voor de rechthoekige douchebak. Omdat een douchbak die rechthoekig is vaak op veel plaatsen geplaatst kan worden. Maar tegenwoordig zijn er zoveel soorten en modellen douchebakken dat het soms wel eens moeilijk kiezen is. 

Kies je voor de rechthoek douchebak of een ander model. Daarna moet er ook nog gekozen worden voor een douchebak die vlak is of een met plint (dus een hogere instap). Moet het een douchebak van acryl zijn of van plaatstaal. En of dat nog niet genoeg is worden er ook nog constant nieuwe materialen uitgevonden zoals bijvoorbeeld SMC Sheet-Moulding-Compound (een composiet materiaal bestaande uit een thermohardende hars gecombineerd met glasvezels en vulstof

De keuze uit afmetingen is enorm. Of de douchebak nu 80x80, 90x90 of welk ander formaat ook, bij Sanitair-online.nl is keuze genoeg.

Ook douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, bijvoorbeeld de douchebakken van Wavedesign by Wisa, waar verschillende modellen verkrijgbaar zijn in glans-wit, mat-wit of chique zwart.

Onze belangrijkste merken zijn: Bette, Bruynzeel, Duravt, Duscholux, Huppe, Ideal Standard, SOL (Sanitair-online.nl), Kaldewei, Koralle, Laufen, Novellini, Plieger, Riho, Sphinx, Villeroy&Boch (V&B) en Wavedesign by Wisa.

Mocht U er niet helemaal uitkomen, dan kunt U natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zullen U met plezier helpen.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.