Regendouche set

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De regendoucheDe tijden dat iedereen zo ongeveer de zelfde douchekraan en douchekop had is lang geleden. Tegenwoordig is er zo veel keus op dit gebied, dat je zou denken ik zie door de bomen het bos niet meer met al dat sanitair.

Maar wat zeker een mooie uitvinding is voor in de douche is toch wel de regendouche of rainshower. Wie eenmaal hieronder gaat douchen wil niet meer anders. En in de categorie regendouches is het assortiment tegenwoordig ook enorm. Het gaat van de 'gewone regendouche' tot een regendouche die ingebouwd kan worden in het plafond van wel 97x97 cm. In ieder geval is het zeker dat elke regendouche/rainshower een echte wellness ervaring is. In tegenstelling tot de gewone douchekop komt het water door de regendouche in zachte, fijne straaltjes naar beneden, de gaatjes zijn veel fijnmaziger. 

Op deze site zijn vele rainshowers te vinden. Ook in deze categorie is voor ieder wat wils, van strak en modern tot nostalgisch. Maar welke regendouche men ook kiest het fantastische gevoel van in een zachte verfrissende regenbui te staan is overal hetzelfde. 

Alhoewel de rainshower natuurlijk in elke douche past, komt hij echt heel mooi tot zijn recht in de inloopdouche. Door middel van een omstelknop kan men ook nog kiezen voor een eventuele handdouche. Er zijn tal van mogelijkheden.

Maar een ding is zeker, het is een leuk zoekwerkje om een badkamer opnieuw in te richten en het zoeken naar het juiste sanitair. Maar bij Sanitair-Online.nl is de keuze enorm. Wij zouden zeggen kijk rustig rond over de site. En wanneer U vragen heeft schroom niet om het ons te vragen. U kunt een e-mail sturen of natuurlijk kunt U ook bellen. 

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België