Badkraan

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 532

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 532

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badkranen

  

Zoveel mensen, zoveel smaken. Wat voor de een erg mooi is, is voor een ander ontzettend lelijk. En dat is maar goed ook anders hadden we allemaal alles hetzelfde. 

En daarom hebben wij in ons assortiment badkranen ook zoveel mogelijk verschillende kranen opgenomen. En continue worden er nieuwe kranen ontworpen en uitgebracht, welke wij dan op onze site erbij zullen zetten.

Badkamerkranen en badrandkranen zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd. Voor een simpele renovatie is er de gewone badkraan te vinden, maar ook de natuurlijk wat duurdere luxe design badkraan, en alle badkranen daartussen. Ook kan men kiezen voor de thermostatische badkranen, wel zo gemakkelijk en veilig. Vooral veilig voor kinderen die zich dan niet meer kunnen verbranden, en ook gemakkelijk door niet iedere keer opnieuw warm en koud water te moeten mengen. 

Bij Sanitair-online vindt U het grootste assortiment badkranen naar eigen wens. U kunt ook per direct zien of de gekozen badkraan wel of niet op voorraad ligt.

Bij ons vindt u inbouwkranen, opbouwkranen, thermostatische kranen en badrandcombinaties. Al deze variaties zijn onder andere verkrijgbaar van de merken: Dornbracht, HansGrohe, Hansa en Grohe.

 

Wilt U ook douchen in bad, neem dan ook nog even een kijkje bij de categorie douchesystemen en klik dan op Glijstangset.

 

Heeft u een vraag met betrekking tot onze collectie, of staat uw keuze er niet bij neem dan even contact met ons op. U kunt een e-mail sturen of naar ons telefoneren. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste badkraan of het geven van advies.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.