Douchekraan

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 637

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 637

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchekranen

 


Bij een fijne douche hoort toch ook zeker een goede douchekraan. Al is de douche nog zo mooi, als de kraan niet goed functioneert of niet gemakkelijk te bedienen is dan ergert men zich iedere dag hieraan.  Naast het kopen van een kraan die qua uiterlijk opvalt, wilt u ook zeker zijn van een kraan dat kwaliteit biedt!Het is bij de douchekranen hetzelfde als bij alle andere sanitair artikelen op deze site, de keus is enorm groot. 
De bekende merken die wij voeren op onze website zijn bijvoorbeeld Hansgrohe, Grohe, Dornbracht en Hansa. Een mooie douchekraan is één van dé belangrijkste items in uw badkamer.
Ze zijn er in verschillende prijsklassen, en voor iedere smaak is wel een goede douchekraan te vinden of het modern of nostalgisch betreft. En verschillende kranen zijn in allerlei materialen te verkrijgen zoals chroom, platina, platina mat, wit,  zwart of geborsteld. Voor wie iets meer wil uitgeven is er natuurlijk ook de douche thermostaatkraan.  Deze kraan is erg veilig natuurlijk wanneer er kinderen onder de douche gaan, de temperatuur van het water is dan van te voren door U ingesteld zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren met gloeiend heet water. Daarbij is het voor de 'volwassene' zelf natuurlijk ook bijzonder prettig dat er niet iedere keer opnieuw warm en koud gemengd moet worden.
Bij douchesystemen kunt U ook nog kijken voor een bijpassende glijstangset, ook hier is weer veel keuze in.
Tegenwoordig is de HOH (hart tot hart) altijd 15 cm.
Wanneer U vragen heeft over douchekranen dan neemt U gerust contact met ons op. U kunt een mailtje sturen of natuurlijk even gewoon bellen. Wij zullen U graag helpen.
Sanitair-online.nl levert in Nederland en België