Sanitair-Online.nl

ENORM ASSORTIMENT (RUIM 133.000 ARTIKELEN)

Sanitair-Online.nl is al jarenlang toonaangevend in de sanitair-wereld. Het is een van de eerste online sanitair webshops, het werd opgericht in 2004. Niet voor niets staan we in de top 4 van online sanitair aanbieders. Peter en Marjo van de Kimmenade zijn de eigenaren van Sanitair-online.nl. Deskundigheid en ervaring zijn in ruime mate aanwezig. Maar mochten wij onverhoopt het antwoord op uw vraag niet meteen weten, dan zoeken wij het graag voor u uit. 

Alhoewel bij een webshop het meeste contact per e-mail en per telefoon gaat is ons streven om ook voor online klanten een zo persoonlijk mogelijke service te verlenen.

Er is zo ontzettend veel keuze op sanitair gebied dat we ons goed kunnen voorstellen dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Dus wanneer u er niet uit komt en vragen heeft over welk artikel op onze site dan ook (of artikelen die u niet kunt vinden) schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u heel graag verder en wij vinden het zelf ook fijn om een passende oplossing voor een klant te vinden. 

 

Of het nu gaat over badendoucheskranen, of radiatoren . Het is mogelijk om direct een offerte aan te vragen, maar U kunt natuurlijk ook eerst om een gedegen advies vragen. Wanneer U besluit een bestelling bij ons te plaatsen zullen wij deze met zorg begeleiden.

Onze adresgegevens:

Sanitair-Online.nl
Europaweg 93
5707 CL HELMOND

(let op: dit is geen bezoek/retouradres)

Telefoon (bestellingen): 0492 - 565656
E-mailadres: info@sanitair-online.nl
KvK nr. 17094221
BTW nr. NL.805299439.B01