WC drukknoppen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 373

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 373

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

WC drukknoppen / bedieningspanelen.


Ze bestaan nog steeds de staande toiletten, maar verreweg de meeste mensen willen tegenwoordig een wandcloset of zwevend toilet. Om door te spoelen dient er dan dus naast het inbouwreservoir ook een wc drukknop/bedieningspaneel bij uitgezocht te worden. Het assortiment wc drukknoppen is enorm. Er zijn bedieningspanelen in allerlei vormen en nog vele malen meer kleuren en materialen. Bijvoorbeeld alleen al bij de Sigma 01 gaat het van eenvoudig wit (Alpien wit) tot edelmessing, gitzwart RAL9005, satin inox en vele andere. Of de chique chroom geborstelde Sigma 60. 

Sanitair-online.nl heeft de volgende A-merken in haar assortiment: Geberit, Grohe, Plieger en Wisa. De bekendste serie's zijn: van Geberit de Bolero, Delta, Mambo, diverse Sigma's. Bij Grohe zijn dat de Nova, Skate en Surf. Bij Wisa o.a. de Pneumatiek, Quadro of de Xs.
Wel is het belangrijk dat men goed op let welk bedieningspaneel bij welk inbouwreservoir. Want  niet elke bedieningspaneel past op elk inbouwreservoir. Bij de Geberit UP100 passen alleen de panelen Delta 21 en Delta 50. Dus wanneer men een wc drukknop aanschaft is het van belang dat men zeker weet of wc drukknop en inbouwreservoir wel samen passen.

Bij twijfel hierover (of natuurlijk over elk ander sanitair onderwerp) is het verstandig om even contact met ons op te nemen voor advies. Wij zitten er klaar voor. Stuur ons even een mail of bel gerust op.

Kijk en vergelijk, dan zal men ontdekken dat Sanitair-online.nl vrijwel altijd de goedkoopste is.