Bidet

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 337

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 337

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bidets

 


 


 

 

In Europa komt men vaak zulk soort bidets nog tegen in hotels, maar wij van Sanitair-online.nl  vinden onze bidets er toch wel mooier en frisser uitzien.

De bidet zou een uitvinding zijn van Franse meubelmakers op het einde van de 17e eeuw of het begin van de 18e eeuw, hoewel geen exacte datum of uitvinder bekend is.Bidets werden voor het eerst gebruikt door de Europese adel. Ze bestonden uit een bak van aardewerk, waarin men in warm water een zitbad nam. Door de verbetering van de kwaliteit van leven van de eenvoudige burger nam het belang van de hygiëne toe.

En heden ten dage zien we bij steeds meer mensen de bidet in de badkamer verschijnen. Bidets worden vooral gebruikt voor de onderhygiëne. Bidets komen echter ook van pas om andere delen van het lichaam te wassen; ze zijn bijvoorbeeld erg praktisch voor het wassen van de voeten. Gebruikers die niet vertrouwd zijn met bidets, verwarren deze soms met urinoirs, toiletten, of zelfs drinkfonteintjes, Maar dit is niet echt waarvoor de bidet bedoeld is. 
De gebruiker dient naar het toilet te gaan voor hij het bidet gebruikt; een bidet dient immers om je te wassen nadien. Over het algemeen wordt men verondersteld op het bidet te zitten met het gezicht naar de kraan en straalbuis gekeerd. De meeste mensen die het bidet gebruiken, maken overigens van beide methoden gebruik en vegen eerst met toiletpapier vooraleer men zich wast aan het bidet.

Bij ons vindt U bidets in allerlei modellen (vierkant of ovaal) staande bidets en hangende bidets, de keus is erg groot. Wij leveren bidets van bekende A-merken zoals: Duravit, Villeroy & Boch en Laufen.Wanneer U vragen heeft over de bidet (en natuurlijk ook over andere artikelen) neemt U dan gerust even contact met ons op.
Sanitair-online.nl levert in Nederland en België