SaniBroyeur

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sanibroyeur

 


Er zijn vele plaatsen te bedenken waar geen normale rioolafvoer aanwezig is. En waar u toch heel graag een toilet, een wasmachine of zelfs wel een badkamer zou willen hebben. En dat kan allemaal gerealiseerd worden met een Sanibroyeur omdat een Sanibroyeur genoegen neemt met een hele dunne afvoerleiding.

Dus in iedere kelder/soutterain, boot, zolder kan een sanitaire voorziening op deze manier gemaakt worden.

Er zijn Sanibroyeurs alleen voor toiletten, maar ook zijn er modellen waarop niet alleen het toilet aangesloten kan worden maar ook b.v. de wastafel en/of de douchebak.

Bijna alles is mogelijk. Sanibroyeurs worden door particulieren en bedrijven (b.v. in keukens van restaurants) gebruikt. U kunt bij de omschrijving van de producten in onze webshop zien waarvoor het betreffende product geschikt is.

De uit Frankrijk afkomstige Sanibroyeur (SFA) is een product met een zeer hoge kwaliteit. Constant werken zij aan weer innoverende hightech producten. De fecaliënvermalers en vuilwaterpompen hebben alle kwaliteits- en milieutesten doorstaan.

Sanibroyeur is alleen te verkrijgen via de vakhandel, particulieren kunnen niet bij de fabriek van Sanibroyeur SFA kopen. (let op de originele artikelnummers zoals op deze site staan).

We hebben hier met een kwaliteitsprodukt te maken, wat natuurlijk niet wil zeggen dat er nooit een storing kan optreden. In dat geval neemt u contact met ons op en wij gaan Sanibroyeur op de hoogte brengen van uw probleem. De garantie is 2 jaar op alle onderdelen.


In onze webshop bevinden zich alle Sanibroyeurs. Wanneer u vragen heeft over dit product dan neemt u gerust contact met ons op. Wij zullen u graag verder helpen

 

Wij leveren in Nederland en België.