Wandcloset

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 392

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 392

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wandclosetten

 

 


 

 

Bovenstaande wc pot zit niet meer in ons assortiment, hoewel ze er erg leuk uitzien! Het huisje met het hartje is opgeruimd. Ze voldoen niet meer aan de wensen van deze moderne tijd. Wanneer U deze toch wilt zien zult U toch echt naar een museum moeten. (JA ze bestaan echt!!)

De tijden veranderen razendsnel, noemden we eerder een wc pot nog gewoon een wc pot. Tegenwoordig praat men over een wandcloset, een zwevend toilet of een hangtoilet. Alhoewel een staand toilet nog altijd te verkrijgen is, heeft het merendeel van de mensen een hangend toilet.

Zelfs in hangtoiletten heb je mode, ze zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, van ovaal tot vierkant en veel spoelvormen zijn mogelijk. En omdat we hier in Nederland -in tegenstelling tot veel andere landen- in de meeste huizen een erg klein 'kleinste kamertje' hebben bestaat er tegenwoordig ook een compact hangtoilet (48 cm) naast de standaardmaten van 54 en 56 cm.

Door een zwevend toilet te plaatsen wordt optisch ruimte gecreëerd, en het schoonmaken van de ruimte is aanzienlijk eenvoudiger dan wanneer er een wc pot op de grond staat. En in deze tijd is het zelfs mogelijk om tegen een meerprijs de wc pot van een coating te laten voorzien, zodat vuil minder snel aan het glazuur van de pot hecht.  

 

 

Sanitair-Online.nl biedt u een uitgebreid assortiment in wandclosets van A-merken. Onze belangrijkste merken zijn: Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit, Plieger en Intertop. Bij al deze wandclosets kan men een passende toiletzitting uitzoeken b.v. een quick-clean (gemakkelijk snel te reinigen) of soft-close (laat de bril vallen, en hij gaat langzaam uit zich zelf dicht)

 Mocht u verder nog vragen hebben over een hangtoilet, of hoe dit te realiseren in Uw eigen 'klein kamertje'. Onze medewerkers weten alles over werken in deze kamertjes, en zij zullen U graag van adviezen voorzien.

Zoals eerder al genoemd, het hartje in de deur zult U niet meer vinden op onze site. Maar wij gaan er vanuit dat er nog genoeg keuze over is, veel plezier met het rondkijken op onze afdeling wandclosetten!