Badwanden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badwanden 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Badkamers, ze zijn er in allerlei afmetingen. Van heel klein tot enorme ruimtes. De meeste mensen zouden natuurlijk graag een ligbad en een douche in de badkamer hebben. Maar helaas is dat natuurlijk vaak niet mogelijk. Het ene gezinslid wil persé douchen en de ander kan niet zonder in een ligbad te liggen. Dan zal er toch een oplossing gevonden moeten worden. En wanneer men dan kiest voor het ligbad is het probleem eigenlijk snel opgelost. Op ieder ligbad kan een badwand gemonteerd worden. De ideale oplossing zo'n badwand. Er kan gedoucht worden zonder dat de badkamer onder gespetterd wordt, en alles weer afgedroogd moet worden. En daarbij is het natuurlijk voor een eventuele radiator en het badmeubel ook niet goed als die steeds nat worden. 

En dan is het mooi dat er badwanden te kust en te keur zijn. De badwand wordt geproduceerd in vele maten en uitvoeringen. Denk daarbij aan het vaste wandje, een 2- of 3 delige wand, met een schuifdeur en zelfs een gebogen wand. De badwand is gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas dat gebruikt wordt voor badwanden is dus vele malen sterker dan normaal glas. Het breekt niet snel, maar wanneer het onverhoopt mocht gebeuren valt het glas onmiddelijk in ontelbare stukjes uiteen. Maar die hebben een zachte rand en er kunnen dus geen verwondingen ontstaan.

Sanitair-online.nl verkoopt badwanden van gerenommeerde merken zoals Bruynzeel, Duravit, Duscholux, Huppe, Kermi, Koralle, Novellini, Plieger en Riho. De belangrijkste en meest verkochte badwanden komen uit de serie's De belangrijkste serie`s zijn: Nautic, Scandic, Aurora, Rose, Gia, 501 Design en Alpha.

Voor informatie over de badwand -en natuurlijk ook over andere artikelen- neemt U gewoon even contact met ons op. Wij helpen U graag.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België