Cabine met kranen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Duurtest van glazen wanden bij Novellini

 

COMPLETE DOUCHECABINE

In deze categorie hebben wij voor 2 merken gekozen die zeer fraaie en bovenal een kwalitatief hoogstaande douchecabine produceren.

Ten eerste de douchecabine Verdi van Novellini. De Verdi, een douchecabine die wel heel erg populair is bij vele mensen. Het fraaie design en mooi afgewerkte is wat we natuurlijk veel tegenkomen bij producten uit Italië. En  met deze cabine heeft de familie Novellini een pareltje in handen. En waar je ook van houdt (of wat er in je badkamer past) er is een Verdi cabine die zal passen. Vierkant, halfrond of een rechthoekige zijn in verschillende maten te verkrijgen. Door te kunnen kiezen uit verschillende achterwanden (rood, zwart, wit of grijs) kun je er een persoonlijk tintje aan geven. En als we het hebben over compleet, deze douchecabine is compleet. De douchebak (2 hoogtes), de wanden, de thermostatische douchemengkraan met regendouche en handdouche en een rekje voor flessen en zepen, wat willen we nog meer? De max. hoogte is maar liefst 242cm. Over de veiligheid hoeven we u niet veel meer te vertellen wanneer u naar bovenstaande video heeft gekeken. Het veiligheidsglas heeft bovendien een antikalk behandeling ondergaan.

De tweede douchecabine is van het merk Kinedo. En ook hier betreft het een product van zeer goede kwaliteit. Kinedo komt namelijk uit dezelfde fabriek als de wereldberoemde Sanibroyeur. Beide zijn onderdeel van SFA Benelux. Ook hier vindt u douchecabines van veel verschillende afmetingen. Ook zij hebben standaard een thermostatische douchemengkraan met handdouche en een zeepbakje. 

Voor wie er nog vragen zijn over douchecabines of welk ander product ook, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u erg graag verder.

.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België