Douche stoomcabine

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Douche/Stoomcabines

 Na een dag hard werken, is het wel heel prettig om even te relaxen in een douchecabine of een douche-stoomcabine.

Of men nu een douchecabine wil of een douche-stoomcabine Sanitair-online.nl levert ze beiden in allerlei uitvoeringen b.v. kwartrond of vierkant.

Alhoewel het zeer prettig is om een goede douchecabine te hebben, is het natuurlijk helemaal geweldig om een douche-stoomcabine in de badkamer te plaatsen. Een stoomcabine is dus een echte wellness-ervaring, het geeft verlichting bij stijve spieren en gewrichten en natuurlijk ook bij verkoudheid.

Eventueel kan men dan wat etherische olie druppels toevoegen om een heerlijk aroma te verspreiden. In een stoomcabine kunt u, afhankelijk van het type cabine, de etherische olie in het daartoe bestemde reservoir of op de uitsparing voorzien aan de stoomkop doen. Enkele druppels volstaan! Bij stoomcabines die geen speciale voorzieningen hebben voor het gebruik van etherische oliën, kunt U de olie druppelen op een natuurspons die u ergens in de stoomcabine legt. De spons zal ook vochtig worden door de warme stoom en de olie zal zo verdampen.

De douchecabine en de stoomcabine zijn te verkrijgen in 1 of 2 persoons uitvoering. Nagenoeg de meeste douche-stoomcabines zijn uitgerust met een thermostatische mengkraan en hydromassage Dus voor iedere badkamer is wel een douchecabine of stoomcabine te vinden. Wanneer U het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunt U natuurlijk ook in een van de vele toonzalen eerst eens even op Uw gemak rondkijken. Deze toonzalen liggen verspreid over heel Nederland, dus er is er altijd wel één die bij U in de buurt is. (zie onze homepage)
Onze belangrijkste merken zijn: Cleopatra, Riho en Novellini. Bij het merk Cleoptra kunt U zelf Uw stoomcabine samenstellen. Het merk Novellini weergeeft verschillende combinatie`s.


Wanneer U vragen heeft over een douchecabine of een stoomcabine kunt natuurlijk altijd contact opnemen met Sanitair-Online.nl. Wij helpen U graag verder. Stuur ons even een e-mail of bel ons gerust op.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.