Douchedeuren nis

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 409

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 409

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchedeuren in nis


Een douche wordt steeds vaker in een nis gemaakt. Eerder werd elke opening dichtgemaakt met een douchegordijn, dit gordijn dat moest voorkomen dat het water de badkamer in gespatterd en gespetterd kwam. Maar heden ten dage zien veel mensen zo'n nat plakkerig douchegordijn niet meer zitten. Tegenwoordig zien we dus dat deze nissen dichtgemaakt worden met een mooie glazen douchedeur.

En deze douchedeuren worden zo ongeveer in elke denkbare maat geleverd. En wanneer er tussen deze standaard douchedeuren geen passende maat zit, kan er natuurlijk altijd één speciaal op maat gemaakt worden. Dus wat de afmeting van Uw douchenis ook mag zijn, een douchedeur is altijd te verkrijgen. 

Wij hebben ons best gedaan om een zo breed mogelijk assortiment samen te stellen van douchedeuren die in een nis passen. U zult draaideuren, schuifdeuren, en pendeldeuren aantreffen. 
De belangrijkste merken die wij voeren zijn o.a. Bruynzeel, Duscholux, Huppe, Kermi, Koralle, Novellini, Plieger, Riho en Villeroy&Boch (V&B). 
De belangrijkste serie`s zijn: Baltic, Fjord, Nuatic, Polar, Scandic, Bella, Epos, Lector, Module, Rollo, Zeno, Zeta, Coral, Diamanti, Giada, Louvre, Lunes, Murano, Rose, Vision en Young.

Wanneer U vragen heeft over hoe/wat te maken in Uw douchenis kunt U met een gerust hart contact met ons opnemen voor advies. Wij hebben een ruime ervaring in het maken van badkamers, dus we zijn gaarne bereid samen met U te overleggen welke douchedeur voor Uw badkamer het meest geschikt zou kunnen zijn. 
Schroomt U niet om even contact op te nemen, wij zitten er klaar voor.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België