Draaideur voor hoek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 421

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 421

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Draaideuren voor hoek

 


 

 

Wanneer men een badkamer gaat inrichten is het soms een gepuzzel om ieder onderdeel op een goede plaats te krijgen. Het is spelen met de beschikbare ruimte. In sommige gevallen komt de douchebak in een hoek te staan. En dan moet er nog voor een wand gekozen worden. In deze categorie vindt men de draaideurenen voor in hoek-opstellingen. Bij een draaideur is het belangrijk dat er een vaste wand is om de draaideur aan te bevestigen. Zoals elke glaswand van een goed merk, is het glas van de draaideur voor in de hoek van een uitstekende kwaliteit. In de eerste plaats is de draaideur gemaakt van veiligheidsglas, en vaak krijgt het glas ook nog een behandeling zodat kalk en bacteriën niet snel grip hebben. 

Sommige fabrikanten noemen de draaideur ook wel een zwaaideur. De draaideur voor in de hoek wordt natuurlijk geleverd in allerlei maten en uitvoeringen. Er bestaan zoveel draaideuren voor hoekopstellingen dat wij ons kunnen voorstellen dat het iet wat moeilijk is om de juist draaideur te vinden. Dus wanneer dit het geval is zullen wij U graag te hulp schieten. Wanneer U ons een mail stuurt op even opbelt, kunnen wij samen met U kijken welke deur het beste bij Uw douche past.

Wij leveren draaideuren van gerenommeerde merken zoals: Bruynzeel, Duscholux, Kermi, Koralle, Novellini, Plieger en Villeroy&Boch (V&B). Onze belangrijkste serie`s zijn: Coral, Giada, Kuadra, Louvre, Lunes, Murano, Rose, Vision, Young, MyDay, S300,S320, S550,S700, Bella, Element, Epos, Lector, Module en Zeta.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België