Inloopdouche

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 216

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 216

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inloopdouche

 


 

De meerwaarde van de inloopdouche wordt de laatste jaren door steeds meer mensen ontdekt. Wat natuurlijk niet vreemd is. 

De inloopdouche is natuurlijk een echte blikvanger, hij heeft een moderne en ruimtelijke uitstraling. Steeds meer mensen kiezen voor een inloopdouche en niet alleen om zijn mooie uiterlijk. Hij is vrij toegankelijk omdat er geen deur aanwezig is, en ook geen douchegordijn. Daarom is de inloopdouche ideaal voor b.v. ouderen en kinderen. 

De inloopdouche kan op vele verschillende plaatsen worden geïnstalleerd mits natuurlijk de nodige voorzieningen zoals afvoerbuizen beschikbaar zijn.

Ook worden inloopdouches meestal gecombineerd met een douchegoot. Voor onze douchegoten kijkt u onder het "kopje" douche en dan kunt u verder naar douchegoten. De vraag naar inloopdouches is de afgelopen jaren gestegen. Hierdoor bieden diverse fabrikanten u een breed assortiment aan met vele mogelijkheden.

Onze belangrijkste merken inloopdouches zijn: Bruynzeel, Riho, Duscholux, Shower Colection, Huppe, Kermi, Koralle, Looox, Novellini en Villeroy&Boch(V&B). Onze belangrijkste serie`s zijn: Fjord, Polar, Scandic, Lector, Auckland, Canberra, Preston, Sydney, Wellington, 501 Design, Alpha, Classic Elegance, Duplo, Coral, Extra, Go, Kuadra, Life, Lunes, Rose en Walk

Omdat de wanden van glas zijn komen het tegelwerk en de kranen heel mooi tot zijn recht. 

Wanneer U op deze sanitair site eens rustig rond kijkt zult U verstelt staan van de vele inloopdouches in verschillende maten die wij aanbieden. Misschien is het een idee om ook eens te kijken naar onze douchekranen of b.v. een schitterende regendouche.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.