Schuifdeur

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 377

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 377

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schuifdeuren

 


 

 

Omdat niet iedere badkamer even groot is, of een schuin dak heeft, kan het in vele gevallen onmogelijk zijn om de douchedeur naar buiten te openen. In dit geval is het natuurlijk mogelijk om dan een douche te nemen met een schuifdeur. Dan is het probleem opgelost. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat U een schuifwand gewoon mooier of praktischer vindt.


In het assortiment van Sanitair-online.nl vindt U allerlei soorten en maten schuifdeuren voor de douche. Natuurlijk moet zo'n schuifwand wel worden aangevuld met een vaste wand. 


Er zijn uitvoeringen in bijvoorbeeld chroom, matchroom, wit, zilvermat en nog meer. Dus voor iedere smaak is wel iets te vinden. De schuifdeuren en wanden zijn uitgevoerd in veiligheidsglas, en dan kan er ook nog bij sommigen gekozen worden voor een anti-kalk behandeling. Ook bieden sommige fabrikanten zoals Riho schuifdeur en wand in een pakket aan. Dus behoeft men geen losse vaste wand te gaan zoeken.


Bij Sanitair-online.nl vindt men alle A-merken in het assortiment. Wij voeren Villeroy & Boch (V&B), Bruynzeel, Huppe, Kermi, de topper Riho, Novellini en Koralle. Onze belangrijkste serie`s zijn: Baltic, Lucena Square, Diamanti, Kuadra, Lunes, Rose, Vision, Lector, Rollo, Zeno en Zeta.Het is allemaal nog al veel om uit te kiezen.  Wij kunnen ons goed voorstellen dat men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Neemt U dan gerust contact met ons op door middel van een e-mail of een telefoonje. Wij zitten er klaar voor!


Sanitair-online.nl levert in Nederland en België