Vouwwanden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vouwdeuren

 

Badkamers, ze zijn er in alle mogelijke afmetingen. Van heel klein tot heel groot. Bij de kleinere exemplaren, of waar het dak een schuine kant heeft, is het vaak een probleem wanneer bij de douche de deur naar buiten op moet draaien. En dan zou het misschien een idee kunnen zijn om voor een vouwdeur te kiezen. De vouwdeur of de pendelvouwdeur kan naar behoefte links of rechts bevestigd worden. Verder kan een vouwdeur natuurlijk ook nog in verschillende materialen uitgevoerd worden, zoals chroom, mat chroom of wit. Deze vouwdeuren zijn natuurlijk uitgevoerd met veiligheidsglas. Ook kan dan nog gekozen worden voor een deur die een anti-kalk behandeling ondergaan heeft. Bij vouwdeuren die deze behandeling hebben ondergaan heeft vuil en kalk nagenoeg geen grip, en ze blijven dus langer mooi.


In het assortiment hebben wij een veelvoud van A-merken opgenomen. Bij Sanitair-online.nl voeren we o.a. Huppe, Kermi, Riho, en Novellini. De belangrijkste serie's zijn Huppe 501 Design, Kermi Ibiza, Kermi Diga, Rio Scandic, Novellini Rose, Young, Lunes, Tango en Vision.

Er is dus genoeg keuze denken wij. Maar wanneer U uit het assortiment op onze site niet kunt kiezen, en U weet nog een andere vouwdeur van een merk die er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle artikelen leveren. Ook voor informatie over welk onderwerp op sanitair gebied kunt U ons te allen tijde contacten. Stuurt U een e-mail of bel ons even op. Wij zitten er klaar voor om U te helpen.

Sanitair-online.nl levert in Nederland en België.