Wastafel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 1628

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 1628

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wastafels

 

Zoals wel op nog wat meer plaatsen op deze site gaan wij wat terug in de tijd met oude plaatjes. Gewoon omdat wij het mooi vinden om te zien hoe het er vroeger aan toe ging op sanitair gebied. En hoe luxueus het tegenwoordiger allemaal is. Waarschijnlijk zijn er jongere bezoekers van onze site die denken "en wat hebben deze potten te maken met een wastafel?". Dit is een lampetstel, met de kan goot je het water in de bak. Erlangs staan het zeep- en kammenbakje. En was het te donker dan stak je even een kaarsje aan. Nostalgie ten top!

En dan weer snel terug naar het heden. Wastafels of lavabo's zoals onze zuiderburen ze noemen zijn er te kust en te keur. Ze zijn niet meer weg te denken. Buiten de badkamer kom je de wastafel b.v. ook tegen in een logeerkamer of in de garage. De wastafels/lavabo's zijn te verkrijgen in meerdere materialen zoals keramiek, plaatstaal, kunststof en de allerlaatste trend Solid-Surface. Ook is er bij veel wastafels de keuze met of zonder kraangat.
En of je kiest voor strak/modern of wat nostalgischer, voor iedere smaak heeft Sanitair-online wel een passende wastafel. 

Naast de wastafel zien we tegenwoordig ook steeds vaker de waskom verschijnen (klik wastafels aan, en dan verder naar waskommen)

Doordat het assortiment van keramische wastafels en kunststof wastafels heden ten dage zo enorm uitgebreid is, helpen onze medewerkers u graag een handje met het vinden van de juiste wastafel(s).

De volgende wastafels/lavabo's zijn op dit moment de hardlopers: Sphinx: 420, 345, Duravit: Starck, Vero, Villeroy & Boch: Memento, Subway, Loop & Friends.

 

NIEUW is de recentlijk door ons opgezette SOL design line (onze budgetline). Hier vindt men mooie design wastafels en waskommen tegen aantrekkelijke prijzen. De artikelen uit de SOL line beschikken allemaal over een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Sanitair-online levert in Nederland en België